Fericirea

De ce ne straduim atat sa gasim fericirea pe pamantul asta? De ce incercam atat sa gasim raspunsuri? Poate ca era mai simplu sa fiu un om fara preocupari in zona „de ce”… poate ca era mai simplu sa nu am intrebari… poate ca era mai simplu sa ma multumesc cu mai putine raspunsuri sau cu mai putine incercari de a obtine raspunsuri…

Ma uit in jur… inevitabil… pentru ca din asta invat si cu asta ma „hranesc”… vad oameni fericiti… cum? care este secretul fericirii?

Poate ca de fapt fiecare are secretul lui pentru fericire… poate pentru fiecare fericirea inseamna altceva…

… de fapt e ciudat… e ciudat si cred ca gresit sa spui ca cineva este si va fi fericit pentru totdeauna… sustin in continuare ceea ce mi s-a dovedit, ca fericirea nu dureaza… poate ca fericirea inseamna… sau este mai corect spus, este definita, prin FERICIRE DE MOMENT! Toti intalnim, facem, primim, vedem etc diferite lucruri, fapte, vorbe care ne produc stari de beatitudine… dar aceste stari se duc… ele imbraca doar cateva momente, doar cateva ore, poate zile… dar se duc… si atunci?

Nu cumva toti suntem in cautarea acestor momente? nu cumva toti incercam sa facem sau sa gasim lucruri, fapte, etc. care sa participe sau efectiv sa ne produca stare de bine? nu asta este cumva ceea ce incercam sa gasim toti in persoana iubita? in hobby-urile pe care le avem? in copii nostrii? in natura? in contemplarea ei? in munti si in mare? in libertate? intr-o minge sau un fluture?

Nu asta incercam sa cautam toti?

2a33d80c3212552c55ff4059ad06b69f

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.