Campanii peste campanii

Am inceput oficial campania „Mobilizeaza” 😀

Mobilizez pe oricine :D, si incep cu compania mea, sa donam, strangem, adunam hainute, jucarii si bani pentru copii de la SOS Satele Copiilor http://www.sos-satelecopiilor.ro/ si pentru copii de la Asociatia PAVEL http://www.asociatiapavel.ro/.

 

Pentru fiecare dintre acesti copii, sau adulti, povestea este trista.

 

SOS Satele Copiilor sunt o asociatie nonguvernamentala care ingrijeste copii, pe termen lung, intr-un mediu familial, pana ce acestia devin independenti. De asmemeni sunt o asociatie, ca multe altele, care vand vise… sperante… pentru ca o campanie de fundraising asta inseamna… vand visele copiilor si sperantele lor.

 

Asociatia PAVEL… este si mai dureroasa povestea… voi lua prezentarea de pe site, mai multe cuvinte nici nu sunte nevoie:

” Suntem un grup de parinti sau rude a unor copii, tineri sau adulti care au fost (supravietuitori sau care au decedat) sau sunt bolnavi de cancer sau, sustinatori ai acestor parinti si copii, multi dintre noi voluntariind cu modestie, in anonimat (personal) si cu tot sufletul pentru organizatie (adica, pentru copiii bolnavi si famiile lor) de ani de zile; acest voluntariat a insemnat zeci si sute de ore de munca pentru realizarea diverselor programe si activitati desfasurate de-a lungul timpului, a insemnat multe sacrificii personale (timp, bani, energie, familie sau sanatate uneori, ….) ce nu se pot cuantifica sau cunoaste cu adevarat vre-o data! Un grup ce si-a dorit si isi doreste schimbarea in bine a situatiei copiilor bolnavi, a sectiilor de oncopediatrie din tara si care a dorit de la inceput ca exemplul lor sa fie urmat si sustinut si de alti oameni!
Speram ca astfel sa puteti intelege ce au insemnat toti acesti ani, cu bucurii si tristeti de nedescris alaturi de copii bolnavi si parinti, dezamagiri, dar si multe reusite; cat de indarjiti am fost in tot acest timp – in lupta pentru ceea ce ne-am propus pentru copii si parinti!”

Misiune:

 Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop imbunatãtirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.”

 

Am demarat aceasta campanie pentru ca pot, PENTRU CA NOI PUTEM!

Poate ca pentru noi este usor sa mergem la piata, la supermarket sau in mall sa ne cumparam ce ne dorim, acesti copii insa doar viseaza! viseaza la o jucarie, viseaza la o banana, viseaza la un zambet!

 

Se spune ca sunt trei tipuri de oameni:

cei ce fac ca lucrurile sa se intample;
cei ce privesc lucrurile intamplandu-se;
cei ce se intreaba ce s-a intamplat.

Haideti sa fim parte din cei care fac lucrurile sa se intample!

Pe site-urile lor gasiti datele pentru orice fel de donatie, sau daca este mai simplu: EU!

 

Bogdan

LoredanaPoze imprumutate de pe site-ul asociatiei PAVEL

 

SOS Satele Copiilor

 

SOS Satele Copiilor 2

Poze imprumutate de pe site-ul SOS Satele Copiilor

 

 

 

 

2 gânduri despre „Campanii peste campanii

    • Irina, nu lucrez pentru o fundatie, lucrez pentru o companie care nu are nici-o legatura cu domeniul, insa… m-am gandit ca pot implica aceasta companie in proiecte de genul asta 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.