Teste, teste…

 

Mi-a ajuns prin mâini noul ser Blue Serum de la Chanel. Lansat la inceputul lui 2017, se pare că din Aprilie ajunge și la noi.
Nu este un ser albastru, după cum mă așteptam având în vedere denumirea :)). Numele îi vine de la sursa ingredientelor cheie și anume Zona Albastră a lumii.
Această zonă este formată din 4 regiuni ale lumii unde oamenii trăiesc mai mult și mai bine datorită dietei echilbrate, activității fizice regulate, structurii sociale strânse și un management mai bun al stresului. Aceste zone sunt: Nicoya din Costa Rica, Sardinia din Italia, Ikaria din Grecia și Okinawa din Japonia.
Au ales cafeaua verde din Costa Rica, masline din Sardinia si lentisk din Grecia, toate cu proprietati puternice revitalizante și anti-oxidante.
Formula astfel obținută, folosită zilnic, ar trebui să ofere un boost pielii, făcând-o să arate mai fermă, mai sănătoasă și cu mai puține riduri.
În concluzie, în loc să creeze încă un ser anti-îmbătrânire, Chanel a creat Blue Serum ca un ”Ser Universal” dând o valoare holistică anti-îmbătrânirii. Astfel că nu am găsit promisiuni deșarte cum că ar face ridurile să dispară în 7 zile, sau că mă va face să par cu 20 de ani mai tânără ci este mai degrabă o formulă cu ingrediente benefice pielii care dau un plus de îngrijire și protecție pielii.
Ce am descoperit de la prima folosire:
Minusuri: are un miros floral puternic…ceea ce poate fi deranjant, eu spre exemplu iubesc mirosul floral însă dacă este prea puternic îmi provoacă durere de cap, Blue Serum este cam la limită din punctul ăsta de vedere. Are în compoziție puțin alcool și dimeticonă (silicon), deci persoanele cu piele sensibilă sau care se știu alergice la silicon ar trebui să fie atente, deși el este creat și gândit a fi folosit pentru toate tipurile de ten.
Plusuri: am simțit imediat un plus de hidratare.
Revin cu impresii după ce termin butelcuța de 30 de ml.
Despre preț nu pot spune nimic momentan, încă nu știu sigur prețul final însă având în vedere ca este un ser și mai ales un ser Chanel…nu mă aștept să fie ieftin 🙂
Film_Product

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.