Avene hydrance optimale legere

Spuneam și în postul trecut că am un ten foarte sensibil. Atât de senibil încât de la 3-4 mișcări de masaj deja mă ustură pielea, pe lângă faptul că se înroșește…asta deja nu se mai pune :))
Foarte mult timp nu am folosit cremă, nu știu sincer dacă a fost bine sau nu cert este că aveam reacții dubioase de la fiecare din toate cele câte am încercat. Ba mâncărime, usturime, ba coșulețe purulente, ba bubițe ca iritația de bebe amestecate cu mâncărime…vis! o adevărată nebunie! Ca atare am concluzionat că încă nu aveam nevoie de cremă și mi-am văzut de viață mai departe fără să fac drame…contrar stilului meu :))
Cum totuși am 2 copii și trăiesc deja de destui ani sub efectul gravitației am zis să reîncep căutarea unei creme care să îmi ajute tenu mai ales că în ultimul timp a ajuns să fie foarte uscat su culema! apar și ridurile…nu știu sincer dacă așa a fost toată viața însă de când activez în zona asta a cosmeticii am tradus eu că trebuie să iau niște măsuri.
Mi-au trecut prin mână mai multe produse, din diferite zone de preț cu diferite ingrediente, de la creme cu extract de melci la creme cu particule de aur, inclusiv multe creme pentru ten sensibil care mie efectiv mi-au produs iritații.
Ce să zic?! Dacă dețin ceva în cantitate mare, aia e sensibilitatea tenului și a pielii.
Avene hydrance optimale legere este a treia crema de față pe care o încerc de la Avene și singura ever cu care mă înțeleg perfect. Sunt la al doilea tub, nu îmi dau seama cât de mult o va tolera fața, dar eu sper ca ele să devina prietene bune pentru că după un tub consumat (aprox 3-4 săptămâni) spun cu mâna pe inimă că mi-am găsit crema ok pentru tenul meu :D.
Avene hydrance optimale legere este o cremă concepută pentru pielea sensibilă, deshidratată, gândită pentru un ten normal și mixt. Are o formulă lejeră ce lasă o senzație de catifelare fără să încarce tenul. Datoriță particulelor de apa termală oferă o hidratare intensă și imediată a pielii.
Plusuri: este o cremă ușoară, nu e grasă, nu încarcă tenul, intră rapid în piele.
Minusuri: încā nu am gāsit 🙂
(Pret 40-48 RON tubul de 40 ml)
unnamed

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.