3 tipuri de încălțăminte pe care nu ar trebui să le avem în garderobă

papuci cu blana

Papuci cu blană– sunt noua nebunie în lumea modei. Lansați de marile case de modă au umplut garderoba vedetelor și piețele pentru toată lumea. E cumva un anormal în normalitatea, de atâția ani ne luptăm să scăpăm de părul nedorit ca acum să il purtăm pe papuci. Now why would we do that? Mi se par o variantă orobilā a papucilor de boudoir. Nu sunt nici sexi, nici practici iar dacă te prinde ploaia cred că ajunge să îți fie mai bine fără ei decât cu ei (oare ii poți usca cu foen-ul?).

 

adidasi cu toc

Adidași cu toc– sau după cum îi numesc eu tocărași. Îi văd purtați deja de câțiva ani și sincer nici până în ziua de azi nu am reușit să îi înțeleg. Întreb iar, de ce? Nu sunt nici adidași nici pantofi, nici eleganți nici sport, nu au pic de feminitate… Da, sunt un alt produs al modei însă efectiv nu le simt esența.

 

sandale cu platforma

Sandale cu super-platforme– ei da! am lăsat vedetele pe ultimul loc. Se poartă pe stradă mai cu ardoare cred că de prin anii 90 când a fost nebunia cu BP-urile. There again, de ce? De ce te-ai chinui să mergi pe ceva care pe lângă faptul că arată nefiresc (de multe ori ca o copită), nu sunt nici comode și nici ușor de mers cu ele. Crede-mă! Faptul că sunt incomode iar tu te chinui să mergi cu ele chiar se vede la exterior. Orice platformă care depășește 2 cm ajunge să fie sesizată ca anormală. Da, sunt poate incitante într-un film porno însă nu și purtate seara în Centrul Vechi.

 

Poartă încălțăminte lejeră, comodă, finuță, feminină. Poartă ceea ce îți dă plus de eleganță și mai ales încredere. Sunt atât de multe modele de încălțări care te pot pune în valoare. Nu fi fashion victim doar pentru ”că se poartă”, identifică valorile unor încălțări și alege-le în așa fel încât să te completeze.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.