Brow Bar sau despre ”designul privirii”

Exista momente in care pe langa anumite servicii cautam liniste, locatii armonioase ale caror decoruri sa ne calmeze, relaxare, o cafea… o apa… si un zambet.

Cu Brow Bar colaborez de un an. Ei m-au gasit pe mine. Apoi, eu i-am descoperit pe ei.

Dupa ce am inceput colaborarea, am apelat la serviciile lor si am ramas impresionata, chiar am si descris experienta aici, atmosfera prietenoasa din salon te rupe de cotidian si face experienta una cu adevarat speciala. Ei au fost cei care mi-au salvat sprancenele, intr-un moment in care, sincer, eram dependenta de creion si ma gandeam la una din formale de tatuaj.

Imi plac profesionistii. Cei ce exceleaza pe domeniul lor. Imi plac cei ce isi duc meseria la alt nivel. Se dedica, se implica, se depasesc in strategii si tehnica incat totul se transforma. Din baza general cunoscuta, adica de multe ori ceva foarte simplu, duc totul la nivel de arta.

Cam asa este Alina Magnet, cea care a fondat in Republica Moldova primul salon dedicat sprancenelor sau mai bine spus, primul ”salon de design al privirii”, concept adus apoi si la noi.

Ulterior a aparut Academia Brow Bar, aparuta cumva sa impartaseasca Arta Sprancenelor si altor profesioniste in domeniul frumusetii si de ce nu, exact in momentul in care eu imi doream o extindere a serviciilor si implicit a cunostintelor. Un curs intens, in care am primit foarte multe informatii despre cum sa privesti matematic fata, cum sa incadrezi sprancenele armonios si elementul esential, cum sa lucrezi o spranceana si sa o folosesti in design la maxima ei forma, fara sa agresezi forma, fara sa o fortezi, fara sa tai in exces. Este pentru prima oara cand am vazut pe cineva lucrand si spunand ca trebuie sa iei maxim din ce iti ofera insasi spranceana.

Da! Dupa doua zile de curs am privit altfel fetele celor din jur. Sprancenele. Pensatul. Designul. TOT!

Au fost doua zile atat de placute, in care am primit informatii valoroase intr-o atmosfera calda, destinsa, incat la final regretul meu major a fost ca acest curs a durat doar doua zile si nu cateva luni :))

unnamed

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.